NA ŠETNICI UZ MURU OTVARA SE BEACH BAR „TRSKA“

Početkom mjeseca studenog prošle godine objavili smo tekst pod naslovom  „Izgradnja kafića sa vinskom prešom podijelila građane“ (http://muralist.hr/novosti/gospodarstvo/483-izgradnja-kafica-sa-vinskom-presom-na-setnici-podijelila-gradane) koji je tada izazvao pravu bujicu i poplavu različitih komentara. Svi u Središću našli su se pozvanim da to komentiraju, bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Da opet ne ponavljamo sve izrečeno, članak možete pročitati na gornjem linku.

Tekst smo završili sljedećom rečenicom: „Narodna poslovica kaže, koliko ljudi toliko ćudi, a to se odnosi i na mišljenja o ovom projektu. Možda je najbolje da pričekamo završetak gradnje kada ćemo svi imati potpuni pogled na gotov ugostiteljski objekt i tada vidjeti tko je u pravu. „

Danas, četiri mjeseca kasnije „Beach bar Trska“ vlasnika Zorana Zadravca iz Murskog Središća je završen i spreman za otvaranje koje će biti 12.04.2014.

Kako izgleda i kako se uklapa u šetnicu procijenite sami jer se sve odlično vidi na fotografijama našeg fotoreportera Tina Tomanića.

 

                                                                                         (R. Tomanić)