THE END Nema kraja, kraj dolazi s nama, kad ostvare svoj plan!

Osvrt na sljedeća “dva tjedna koja su ključna” pretvorio se u skoro godinu dana. Dogodile su se i obistinile skoro sve teorije zavjere. Oni koji su jedva čekali da prođe 2020. nadajući se povratku u normalu u 2021., valjda sad vide da od toga nema ništa. Oni teži slučajevi koji još uvijek “misle” da će proći ovo ludilo ako se nose maske, ako se cijepe, moram vas otrijezniti, pa i mediji vas bombardiraju svaki dan novim sojem korona virusa.

Znači svaki put kad se pridržavaš “suludih” mjera, ti ne sprječavaš pandemiju, nego pojačavaš i daješ mjesta novim mjerama. Ako ne vidiš da je ovo igra bez granica, jer od jednoslojne maske sad smo na troslojnoj, ako ne vidiš da je cjepivo eksperimentalno, a ne odobreno REGULARNO, ako si lijen ili nemaran da istražiš i otkriješ istinu, nema ti pomoći.

A kad sam spomenula “igre bez granica” i one imaju kraj, većini se neće svidjeti. U ovo doba dok Hrvatska tone u aferama i krađama, drsko i bez srama, gdje pravdu kroje lopovi prilagođavajući je sebi, policija se bacila na čovjeka bez maske svim snagama i ne pridržavajući se sami onog za što optužuju čovjeka (jedan policajac nosi masku na bradi, drugi ispod nosa).

Zar to vidite isto kao i oni, kao najveći problem u Hrvatskoj?

https://muralist.hr/zanimljivosti/video-bez-maske-samo-nemoj-po-glavi-druze-plavi/

(Jasminka Podvez, foto: Screenshot)