UZ KIŠU I KIŠA GOLOVA U PEKLENICI – PLAVI PROKOCKALI VODSTVO OD 3:0

U  utakmici punoj golova ekipe Plavih i Omladinca iz Mačkovca kao da su nam danas u jednoj pružili dojam kao da smo gledali dvije. Naime tolika je bila razlika u igri jedne i druge ekipe u oba poluvremena. Plavi  iz Peklenice pružili su odličnu partiju u prvom dijelu utakmice te ga zasluženo dobili sa uvjerljivih 3:0 , iako su i gosti imali prilike no nisu ih znali iskoristiti.

01

Domaćini su zgodicima  Mesarića u 4.minuti , Zadravca u 17. te Antokovića u 42. zasluženo otišli na  odmor sa uvjerljivim rezultatom koji im je po mišljenju njihovih navijača , a i vjerojatno i samih igrača Plavih bio dostatan za uknjižbu  novih bodova. No na žalost domaćina tako nisu razmišljali gosti iz Mačkovca koji kao da su u drugom dijelu utakmice na teren poslali sasvim novu ekipu.

02

Od prvog trenutka zagospodarili su terenom i sasvim nadigrali domaćina. To im je brzo donijelo i preokret u rezultatu te su se golovima u 48. minuti  Vidačića i 50. minuti  Lesara smanjili rezultat na 3:2 i potpuno se vratili u utakmicu. U daljnjem tijeku bilo je pitanje samo trenutka kada će poravnati rezultat , a to im uspjelo u 83.minuti zgoditkom rezervnog igrača Rešetara. Imali su gosti do kraja utakmice još jednu izglednu priliku za postizanje zgoditka za potpuni preokret  no na njihovu žalost nisu je iskoristili. Domaćinima ostaje veliki žal za propuštenom prilikom no moramo reći da je konačan rezultat i najrealniji za obje ekipe.

04

  PLAVI – OMLADINAC /M/    3:3  (3:0)

 

Peklenica, 02.10.2016.godine                            Igralište Pocurke           7.kolo

 

Suci: Aldić ,Vlah ,Horvat                                             delegat: Rajko Zadravec

Strijelci :    1:0 4.Mesarić 2:0  17.Zadravec 3:0  42.Antoković  3:1 48.Vidačić  3:2

50.Lesar 3:3 83.Rešetar

Gledatelja : 200

05

06

PLAVI:  Pokrivač ,Vugrinec (46.Srnec) ,Zadravec ,Erdelja K. ,Mesarić ,Antoković , Povodnja ,J.Erdelja(63.Lisjak) ,Novak ,Drk(46.Šoltić) ,Kovač  pričuve:Tuksar , Lisjak ,Srnec ,Trstenjak Šoltić trener : Darko Rob

OMLADINAC /M/: Polanec ,Posavec ,Vidačić ,Škvorc ,Leskovec ,Kuhar ,Lesar, Hižman , Silaj , Bister (68.Rešetar) ,Varga ( 56.Sačer) pričuve: Drvenkar ,Javić ,Sačer ,Rešetar ,Vrbanec ,Zadravec , Berkić trener: Damir Vrbanec

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

07