TORPEDU BODOVI OTPLIVALI PO DRAVI

U nedjelju je u Križovcu odigrana utakmica redovnog kola 3. međimurske lige između domaćeg Torpeda i Drave. Gosti su bili bolji (2:4) i odnijeli u Kuršanec sva tri boda te se opasno približili vodećoj trojki Budućnosti, Otoku i Radničkom koji imaju po 17 bodova, a sada Drava za njima zaostaje samo dva boda.

01

Zanimljivo je da Drava jedina od 13 ekipa nije odigrala ni jednu neriješenu utakmicu pa ima 5 pobjeda i 2 poraza. S druge strane Torpedo se baš ne može pohvaliti svojom statistikom. Od osam odigranih utakmica dobio je dvije, jednom je remizirao, a upisao čak 5 poraza te se sa 7 osvojenih bodova nalazi na 9. mjestu. U sljedećem kolu igraju protiv ekipe Paraga pa im je to prilika za popravni ispit iako su od navedene ekipe bolji samo u gol razlici.

02

Drugi gradski predstavnik u ovoj ligi Mladost iz Selnice bila je slobodna, a u nedjelju gostuje u Otoku odakle bi im bodovi dobro došli, međutim jaki domaćini na drugom mjestu ljestvice, sigurno se sa ovim neće složili te će nastojati zabilježiti još jednu pobjedu.

(rt, foto Tin Tomanić)

03