RUDAR TRAŽI POBJEDU PROTIV PLITVICE, A SOKOL U DERBIJU DOČEKUJE BRATSTVO

MŽNL ČK-VŽ

Nakon teškog i neuspješnog gostovanja u  Nedelišću Rudar u 8.kolu na svom terenu dočekuje još jednog svog neugodnog rivala još iz kvalifikacija za 3.HL ekipu Plitvice iz Gojanca. Gosti su momentalno bolje plasirana ekipa na 7. mjestu sa 10 bodova , dok se Rudar nalazi na 10. mjestu sa 8 bodova. Sigurno je da je ovo za Rudar možda i najvažnija utakmica jesenskog dijela , kada bi se konačno sa osvojena tri boda krenulo prema gornjem dijelu ljestvice. No i goste će se dosta toga pitati pa sama igra Rudara mora biti puno bolja nego je to bilo u posljednjoj utakmici.

Utakmica se igra na igralištu Šuderka 08.10.2016.godine(subota) u 15,30 sati , a suditi će sudačka trojka u sastavu Pavličević ,Fajfarić i Šmrček dok je delegat Stjepan Perko.

rudar

 

2.ML skupina „B“

 

Utakmice 8.kola svi gradski drugoligaši igraju u nedjelju 09.10.2016.godine u 15,30 sati.

 

Mura iz Hlapičine domaćin je ekipi Venere PMP iz Svetog Juraja na Bregu, a suditi će sudačka trojka  Mesarić ,Novak i Fodor dok je delegat  Vlahek.

 

mura

U Zasadbregu se igra susjedski derbi između istoimene ekipe  i Hajduka Vindije iz Štrukovca. Suditi će Filipčić ,Hrustek ,Novak delegat je Fegeš.

 

hajduk

Sokol iz  Vratišinca u derbiju ekipa iz vrha ljestvice dočekuje ekipu Bratstva iz Jurovca , a derbi će voditi sudačka trojka Dumančić ,Blažić i Radek delegat će biti Hozjak.

 

sokol

Plavi iz Peklenice gosti  su kod ekipe Pobjede iz G.Hrašćana , a suditi će im Rodrigue ,R.orvat,Vuk delegat je Šoltić.

 

plavi

D.Koncovčak gostuje u Brezju kod ekipe Hajduka. Suci  na toj utakmici biti će Bubek ,L.Baksa i V.Baksa delegat Posedi.

 

d-koncovcak

3.ML

 

Torpedo iz Križovca  u nedjelju 09.10.2016.godine u 16,30 sati domaćin je ekipi Drave iz Kuršanca uz suđenje Kolarića ,Vabeca i Čeke dok je delegat Toplek.

 

torpedo

Mladost iz Selnice u ovom je kolu slobodna.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

mladost