Rudar se vratio s mini priprema u Biogradu na moru

Od 06.-09.2020. godine NK „Rudar“ proveo je dio svojih priprema za nadolazeću  polusezonu u 3. HNL u Biogradu na moru koristeći terene za trening  domaćeg  trećeligaša  Primorca. Pod vodstvom trenera Dražena Škvorca svakog dana održana su dva treninga te je odigrana i pripremna utakmica s domaćinom Primorcem.

Isprobavanje temperature mora za ljeto…

Domaćin je bio bolji u toj utakmici i zasluženo dobio s 3:0. Očito je bilo da se igrači Rudara nisu mogli priviknuti na čvrstu i agresivnu igru domaćina te je i  konačni rezultat utakmice adekvatan tome. Treba još reći da je i sam teren stvarao dosta velike probleme igračima Rudara koji  nikako  zbog toga nisu mogli razviti svoj način igre.

Bez obzira na rezultat utakmica je svakako poslužila svojoj svrsi  jer je pokazala da je ekipa već dosta spremna što se tjelesne snage tiče, a što se tiče konačnog  „glanca“, za to je preostalo  još dvadesetak dana.

Na ovim mini  pripremama Rudara bili su sljedeći igrači: Rajf, Horvatić, Novak, Šardi, M. Zadravec, A. Zadravec, Šoltić, Slunjski, Mesarić, Zrna, Nedeljko, E. Pintarić, Vaš, Zeljko, Antolović, Vinko, Radek i novo pridošli  Ivan Režić.

Noćna šetnja gradom….

Zbog privatnih obveza nisu mogli ići Radiković, Kuhar i Končić, dok je Pono Pintarić napustio klub zbog navodnog odlaska u inozemstvo.

Ove kratke pripreme poslužile su ujedno igračima za veća zajednička druženja kako bi se unutar ekipa stvorila čim veća kohezija i zajedništvo.

Velika zahvala NK „Rudar“ ide prema najjačoj središćanskoj  tvrtki  „Sobočan – interijeri“  koja je bila sponzor  ovih priprema.

Ujedno i zahvala domaćinu NK „Primorac“ iz Biograda na moru koji je ustupio svoje terene Rudaru za održavanje treninga i odigravanje utakmice.

U nastavku vam donosimo  fotogaleriju  događanja na ovim kratkim, ali vrlo korisnim pripremama.

(tekst: zr foto: zr, M. Zobić, S. Tropša, L. Mesarić, E. Vinko)

Trebalo se opskrbiti za večernje sate..

Prijatelji….

Treba se i odmoriti…..

Miki i Siniša potpisali transfer u Ptujske kurente….

..za nagradu pao je ptujski “klinton”

Srećom ne piše i konačni rezultat….

Kak smo žejni..

Navijači, laporniki.. malo nas je, al nas ima!

I sportski je moral nekaj delati…..

Ovdje će sedam prekrasnih ljetnih dana provesti dobitnici prve nagrade na Rudarovoj tomboli.. Sponzori Zdenka i Franjo Sobočan..

Onaj četvrti dole, bogec, nestao u čas posla… ne pitajte od koga…

…a, bilo je i toga

dečki se odmaraju od teške mehanizacije..