RUDAR PORAŽEN OD NAFTE U LENDAVI

Rudar je u susjednoj Lendavi odigrao i drugu utakmicu ovog vikenda i nažalost izgubio od slovenskog trećeligaša  4 : 3, iako nije nimalo slabija momčad od naših susjeda.

Jako dobro je odigrao Rudar prvo poluvrijeme i dobio ga sa  0:2. Rezultat je mogao biti i veći samo  da su igrači Rudara bili efikasniji i utakmica je morala biti riješena već u prvom poluvremenu.

Isto kao jučer u Hrašćici, kada ne zabiješ takve šanse to ti se osveti.

U poluvremenu trener Filipan izvršio je određene izmjene, vani je ostavio igrače koji su više igrali u ovom periodu priprema, a dao šansu svim drugim igračima.

To svakako nije smio biti razlog što smo u drugom poluvremenu gledali sasvim drugu ekipu .U samo nekoliko minuta domaćin izjednačuje te preuzima igru u svoje ruke.

Još jednom dolaze igrači Rudara u vodstvo sa 2:3,  no i to vodstvo je kratko trajalo te domaćin ponovo poravnava rezultat i dolazi do vodstva  4 : 3, što je bio i konačni rezultat  utakmice

. I danas se potvrdilo da Rudar ima velike probleme u obrambenom dijelu igre , a dokaz za to su primljena 7 zgoditaka u dvije utakmice. Puno će na tom dijelu sa ekipom morati poraditi Filipan u ova dva preostala tjedna priprema.

Mala utjeha je ipak efikasnost ekipe kao i stvaranje mnogih prigoda na ove dvije utakmice.

 

Rudar:  M.Rajf , N.Šoltić ,Šprajc , Zadravec , D.Novak ,F.Novak ,M.Šoltić , Čalopa,Rihtarec, D.Šoltić , B.Vurušić –   R.Rajf , Jezernik ,Vuri ,Podgorelec , S.Vurušić, Knežević

 

Strijelci : Šprajc N., Šoltić D. , Knežević H.

 

Slijedeću utakmicu Rudar igra u subotu 22.02 u 15 sati na igralištu Šuderka , a protivnik je  ekipa Slobode iz Slakovca.

 

23.02 u nedjelju igra se utakmica protiv slovenskog drugoligaša Veržeja , ali još nije točno određeno mjesto i vrijeme odigravanja pa ćemo vas o tome naknadno izvijestiti na našoj facebook stranici(Z. Rihtarec)