POSTAVLJENA SNIMATELJSKA KUĆICA – SNIMATELJ ELIO POTOČNIK ! (tekst i foto Zlatko Rihtarec)

Plasman u viši rang takmičenja u nogometu ,a tako i u drugim  sportovima uvijek uz
unapređenja same kvalitete igre donosi i niz novih obaveza i u samoj organizaciji. 

Jedna od takvih stvari koja je zadesila NK Rudar  je i obavezno snimanje svake domaće utakmice. To već povlači za sobom i postavljanje same snimateljske kućice. Taj problem u Rudaru su riješili uz pomoć sponzora Te-pro-a i Tekeli inženjeringa. Kućica je kompletno napravljena u halama Te-pro-a te dopremljena na igralište gdje je uz pomoć dizalice Tekeli inženjeringa postavljena na mjesto.

Firma Tekeli inžinjering je ujedno i izvršila postavljanje podloge dijela same kućice. Normalno,  što će  ti kućica ako nemaš  snimatelja koji će je koristiti. Kako su u Rudaru uvijek okrenuti ka radu sa mladima tako su i tu snimateljsku ulogu povjerili mladom i talentiranom snimatelju Eliu Potočniku. Elio će svoja iskustva stjecati pod  budnim okom i rukom našeg  poznatog središčanskog snimatelja te osnivača jedine i nekad za vrijeme njezina postojanja rado gledane televizije Muravizije,  Rajka Tomanića – Pukija.

 

Mlađi se tog ne sjećaju, ali mi stariji pamtimo koliko nam je ona značila u ta turbulentna vremena. Baš zbog  Pukija uopće ne sumnjamo da će i Elio izrasti u pravog snimatelja te kao takav dugo koristiti našoj udruzi.