POBJEDA ZA KRAJ ! (piše Zlatko Rihtarec, foto Puki i Rujo)

 

 

                                                                                                      ZAPISNIK O  UTAKMICI


                                                                           NK “RUDAR” M.Središće                                                      NK “BSK”   Belica                  2  :  0  (0  :0)

Igralište:ŠODERKA                    teren:PRIPREMLJEN                                                    početak:17,30

Suci:                                        KOLARIĆ BOŽIDAR (NSR)                     HORVAT IVICA (ČAKOVEC)                                   TOPLIŠNJAK ZDRAVKO (NOVA VES)

Delegat :KRIŽARIĆ STJEPAN (ČAKOVEC)



                                        1.RAJF MARIO                                                                                             1.STERNAD SREĆKO

                                        2.VURUŠIĆ SANDRO                                                                                    2.BAŠEK DARIO

                                        4.KOVAČIĆ ALEN (57.KNEŽEVIĆ HRVOJA)                                                   3.MAKAR DINO

                                        5.ŠPRAJC NINO                                                                                           4.ŠMIT MARIO (78.HAČEK NINO)

                                        8.ŽUPANEC MATIJA                                                                                      7.GAJNIK KRUNOSLAV

                                      10.ŠOLTIĆ DARIO                                                                                           8.MIHALEC KRISTIJAN

                                      13.ZADRAVEC MATIJA (89.SMOLKOVIĆ IGOR)                                               10.HAJDAROVIĆ NIKOLA (68.ANTOLAŠIĆ MATIJA)

                                      16.HORVAT PATRIK                                                                                        11.ŠKVORC BOJAN

                                      17.ŠOLTIČ NIKOLA (87.PODGORELEC  DANIJEL)                                            14.PALER VEDRAN

                                      18.ŽGANEC MARIO(35.ROŽMAN LUKA)                                                           15.MAKAR IVAN

                                      20.ŠOLTIĆ MARKO (76.SIMUN TOMICA)                                                          18.MESARIĆ EMIL
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

                                      21.RAJF ROBERT                                                                                           12.DODLEK KARLO

                                        3.SIMUN TOMICA                                                                                           6.ANTOLAŠIĆ MATIJA

                                        7.SMOLKOVIĆ IGOR                                                                                     13.BAŠEK NENAD

                                        9.KNEŽEVIĆ HRVOJA                                                                                   16.HAČEK NINO

                                      14.ROŽMAN LUKA

                                      15.PODGORELEC DANIJEL

            TRENER:           ANTON SRŠA                                                                                                VLADIMIR PAVLEKOVIĆ


 

Strijelci : 1:0    66.min. ŠOLTIĆ DARIO         2:0    72.min ŠOLTIĆ DARIO

 

Na najljepši mogući način igrači Rudara oprostili su se od svoje vjerne publike u zadnjem kolu prve Međimurske lige. Izvojevali su  zasluženu pobjedu protiv vrlo žustre i agilne ekipe BSK iz Belice na čijoj je klupi sjedio Vladimir Pavlekovć nekadašnji igrač Rudara. Samo da napomenemo da je “Črni” ostao u vrlo lijepoj uspomeni među navijačima Rudara kao igrač,a takav je i sad kao trener, vrlo korektan i pošten.

Sama utakmica započela je u uspavljujućem tonu s jedne i druge strane. Svakako je tome pridonijelo vrlo vruće i sparno vrijeme. U jalovim napadima jedne i druge ekipe  prošlo je prvo poluvrijeme tako da su se gledatelji više zabavljali međusobnim veselim dosjetkama nego samom utakmicom. U svakom slučaju  moramo istači vrlo korektnu igru sa jedne i druge strane za što su osim igrača zaslužna i oba trenera.

Oko 150 gledatelja iako nisu prisustvovali  nekoj  posebnoj igri na kraju poluvremena su kako nam se činilo dosta zadovoljni kao i igrači otišli na okrepu kod našeg oružara Dade.

Drugo poluvrijeme započelo je nešto žustrije od strane ekipe Rudara,a i sama vrućina je malo popustila tako da smo sada prisustvovali žustrijoj i kvalitetnijoj igri. Gostujjuća ekipa je preko svojih  brzih napadača pokušala izkontrirati domaćina, no to joj nije uspjelo .Kao i više puta ove sezone kod Rudara je opet zablistao najbolji strijelac  1. Međimurske lige Dario Šoltić te  sa svoja dva zgoditka u roku od šest minuta riješio pobjednika.

Napomenimo da  za zgoditke u 66. te u 72 minuti zasluge pripadaju cijeloj ekipi jer su golovi postignuti nakon lijepih i izgrađenih akcija. Samo na kraju  recimo još da je Rudar danas nastupio bez dva standardna igrača Vuri Nine te Novak Filipa koji su odrađivali kazne od tri žuta kartona.

Na kraju zaslužena i rutinska pobjeda Rudara bez puno utroška snage i energije. Vidjelo se   da su misli igrača polako već upućene prema kvalifikacijama za ulazak u 3.HNL ligu sjever. Još uvijek  se ne zna tko će biti protivnik našoj ekipi ali o tome ćemo vas izvijestiti odmah po saznanju.

 

Lijepu gestu prema svojim navijačima učinio  Rudar te je sve navijače poslije utakmice počastio roštiljem. Ostalo se feštati još dugo poslije utakmice, a svakako je najsretniji bio naš vjerni navijač Gustav koji se neizmjerno radovao uspjehu svog voljenog kluba,Spomenimo još odlično suđenje sudačke trojke tako da su danas svi navijači Rudara zadovoljni napustili stadion “Šoderka”.

 

 

NOGOMETNI KAMP ODRŽAVATI ĆE SE SVAKI DAN OD 9,00 – 11,OO, A NE KAKO JE NAVEDENO U POZIVU !