Pobjeda i poraz – ovog vikenda odbojkašice i odbojkaši Plavih igrali su gostujuće prvenstvene utakmice

Prvi na redu bili su odbojkaši. U subotu su igrali u Čakovcu protiv Totovca. Bila je to utakmica u kojoj su Plavi bili favoriti, ali Totovec je uvijek neugodan domaćin. Plavi odlično otvaraju utakmicu i brzo stvaraju prednost od nekoliko poena  razlike. Tu prednost održavaju i dolaze do laganog prvog seta. U drugom i trećem setu Plavi također dominantni i nakon sat vremena igre dolaze do laganih 3:0 u setovima. Plavi su tako došli do druge pobjede u sezoni, još uvijek nisu izgubili nijedan set. U sljedećem kolu Plavi dočekuju Poljanec.

OK Totovec – OK Plavi 0:3

Plavi: G., H., K. i J. Novak, Hranilović, Turk, Drljić, Trstenjak, Premužić, Šimon.

U nedjelju su odbojkašice OK Plavi gostovale u Belici protiv druge ekipe Kaštela. Na početku utakmice Plave stvaraju prednost od 6 poena (10:4), ali brzo se prednost istopila. Plave se ponovno odvajaju i dolaze do 24:19. Prve tri set lopte nisu iskoristile, ali četvrtu koriste i dolaze do 1:0 u setovima. U drugom setu Kaštel se brzo odvaja na nekoliko poena razlike. Tu prednost zadržavaju i izjednačuju u setovima. Treći set ponovno vrlo izjednačen. Plave su bile spretnije i dolaze do prednosti 2:1. U četvrtom i petom setu Plave igraju slabije što koriste Kaštelanke i dolaze do pobjede 3:2. Porazom 3:2 Plave su osvojile 1 bod. U sljedećem kolu Plave su domaćin Vinici.

ŽOK Kaštel II – OK Plavi 3:2

Plavi: Kerovec, Škvorc, Debelec, Končić, Novak, Kolarić, Hranilović, Srša, Mance, Turk, Matić, Mađarić. Trener: Jurica Novak

U nedjelju su najmlađe odbojkašice OK Plavi sudjelovale na turniru u Ivancu. Odigrale su 4 utakmice. Od Ivanca I, Ludbrega i Kaštela poražene su sa 3:0, dok su od Ivanca II poražene sa 2:1. Time su došle do prvog boda u sezoni. Sljedeći turnir igra se 18. studenog u Ludbregu.

(Jurica Novak, foto Tin Tomanić, arhiva)