Argentinci prijete da će pregaziti Hrvatsku – rado ćemo ih ugostiti da pješače Lijepom našom!

Kao i svi dosadašnji protivnici hrvatske reprezentacije Argentinci rade istu nepopravljivu grešku. Ništa do sada na Svjetskom prvenstvu naučili nisu, pa ni ono osnovno. Ne prijetite i ne ponižavajte Hrvatsku jer njena osveta će biti nemilosrdna. Osjetiti će to na svojoj koži.

I što to oni imaju da mogu govoriti ovakve stvari? Imaju jedino Messija bez koga su samo hrpa izgubjenih u zemlji čudesa. On trči, proigrava svoje nesposobne napadače i sam zabija. Premalo da bi pobijedili Hrvatsku za koju će ovo biti najlakša utakmica na prvenstvu.

Igrati ćemo bez ikakvog pritiska kojeg su arogantni Argentinci nametnuli sami sebi. Igrati ćemo našu igru i na kraju tješiti Messija i društvo koje su Brazilci trebali pričekati da podijele putne troškove do Južne Amerike.

I nije ovo nikakvo vrijeđanje ili omaložavanje Argentine. Mogu i oni pobijediti, jer lopta je okrugla. Međutim oni od naših igrača i stručnog stožera nisu mogli o sebi čuti takve ružne stvari koje oni govore o nama. Dobivaju same komplimente kao i svi prije njih.

Mi smo ponosni i ponizni i zato igramo u polufinalu Svjetskog prvenstva. Bez velikih rijeći i obećanja, jer svi koji su to radili sada Vatrene gledaju na televizorima.

Na ovoj poveznici pročitajte što smo napisali prije utakmice s Brazilom:

https://muralist.hr/sport/moze-li-realna-hrvatska-zaustaviti-brazilske-plesace/

(R. Tomanić, foto: ilustracija)