8. UTRKA GRADA – ODLIČNA ORGANIZACIJA (foto Tin Tomanić)

Jučer (24.08.2013.) održana je tradicionalna 8. Utrka grada u sklopu programa “Ljeto uz Muru”, koje je sa time i završilo. Na utrci je učestvovalo oko 130 trkača iz Hrvatske, Mađarske i Slovenije.

Održana je glavna utrka sa 80 sudionika i utrka građana za koju se prijavilo 45 natjecatelja. Među njima bio je i gradonačelnik Dražen Srpak koji je zauzeo 32. mjesto. Po rezultatu izgleda da je malo izgubio na kondiciji koja mu je za vrijeme karijere nogometnog suca bila na zavidnom nivou.

U toj utrci inače je pobijedio IVAN JAKOB, član TK IVANČICA iz Ivanca. Drugi je bio MIHAEL MAVRIN iz AK MEĐIMURJE Čakovec, a treći KREŠIMIR HORVAT također član AK MEĐIMURJE.

U glavnoj utrci učestvovalo je 80 trkača. Prvo mjesto osvojio je slovenac LEON BENDRAČ, član TEKAŠKE VADBE MARIBOR, drugo mjesto pripalo je MARTINU SRŠI iz AK MEĐIMURJE, a treće UROŠU TAKSU, također slovencu iz TEKAŠKE VADBE MARIBOR.

Svi učesnici ,a i gledatelji bili su od strane organizatora počašćeni  jelom i pićem. Nagrade pobjednicima predao je dogradonačelnik Murskog Središća gosp. ZVONIMIR VRTARIĆ.