Kino “Rudar” započinje s predstavama 13. travnja 2019. u 20,00 sati

Sa zadovoljstvom obavještavamo javnost, sve nekadašnje i buduće gledatelje filmova u kino „Rudar“ da će prva kino predstava biti 13. travnja 2019. godine (subota) u 20:00 sati, a film će biti domaći pod nazivom „Koja je ovo država“, a u nedjelju 14. travnja također u 20:00 sati film „Čuvaj me s leđa“.

Termin predstava je u mjesecima od travnja do 01. studenog u subotu i nedjelju u 20:00 sati. Cijene karata su 25,00 kuna za standardne filmove, 20,00 kuna za dječje filmove te 15,00 kuna za škole i vrtiće. Karte za kino predstave prodaju se na blagajni kina „Rudar“ na dan predstave, dva sata prije početka kino predstave. Ulazak u dvoranu mogući je 20 minuta prije početka kino predstave.

CENTAR ZA KULTURU „RUDAR“ – KINO „RUDAR“

  1. travnja 2019. (subota) – 20,00 sati – film „Koja je ovo država“

ŽANR: komedija, TRAJANJE: 118 minuta, REDATELJ: Vinko Brešan

Kratki opis: Uz novu komediju apsurda Vinka Brešana zaboravit ćete sve što znate o Hrvatskoj jer stvarnost je puno gora i smješnija. Nemojte ni sanjati što će se dogoditi kad se u filmu pojave ministar, predsjednik, upravitelj zatvora, državni odvjetnik, general i mnogi drugi.

  1. travnja 2019. (nedjelja) – 20:00 sati – film „Čuvaj me s leđa“

ŽANR: akcija, komedija, TRAJANJE: 118 minuta, REDATELJ: Patrick Hughes

Kratki opis: Jackson je najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski agent (Reynolds) ima zadatak štititi ga. Ništa naravno ne krene po planu. Jackson je naime njegov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje nevjerojatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoeuropskim diktatorom (Oldman).

(GMS)