NEMOJTE PROPUSTITI KONCERT GRUPE FALL OUT TRIO – FOX BAR ČAKOVEC

Fall Out Trio sačinjavaju promišljeni gitarist Jany Podgorelec iz MurskogSredišća , dugokosi pekleničar Marinko Pintarić s osjećajem drobljenja bass ritmova i melodije te odličan ritmički stroj na bubnjevima Tomislav Poje iz Koprivnice, koji raskrinkava jednom percipirane granice .

 Ako su Pink Floydi u Pompejima ovjekovječili svoj vrhunac sedamdesetih , Fall Out Trio je parafraza prošlosti koji stvara vlastiti teren za oslobađanje napetosti .  Najbolje se to vidi u pjesmi Piramida u činu potpune ponovne konceptualizacije ritma, u međuigri snaga u kojoj se osjećaju snažni učinci free jazza , Mahavishnu Orchestra , možda doze funka , etničkih ritmova i pune katarze metalizirane psihodelije .

Jany, s genijalnim izrazom na licu, očarati će vas nakon što zatvorite oči i ignorirate svijet ispod pozornice , Marinko će pokazati da može i bas biti moćan alat za ispiranje emocija i nadogradnju zvuka, a Tomislav je izvrstan u kirurški dosljednom osjećaju za ritam .

 Unatoč napornom izgledu zvučne slike , spajanjem i kombiniranjem matematički teško izračunatim nepravilnim ritmovima , upečatljivim dinamičkim skokovima i masivnim rifovima , Fall Out Trio prati svoje vlastite interese i ukuse.

 Troslojnu igru prijatelja koji osjećaju istu stvar i potrebu za glazbenim izražavanjem i stvaranjem ,teško je opisati . Oni su su eklektični par excellence band, psihedelija šezdesetih , jazz , avangarda , alternativa i metal.

 

 Fall Out Trio su tumači snova i mentalnih valova, čista nesputana fuzija glazbenog zadovoljstva koja nije za svakoga i za svaki dan . (R. Tomanić)