Udruga udomitelja djece Međimurja izlagala na Božićnom sajmu u Murskom Središću

Udruga udomitelja djece Međimurja u nedjelju je na Božićnom sajmu u organizaciji grada Mursko Središće izložila radove udomljene i biološke djece koja su izrađivala novogodišnji nakit u sklopu projekta SIGURAN DOM (UP.02.2 2.06.0264) koji se sufinancira sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a Udruga udomitelja djece Međimurja je partner u projektu  Centru za civilne inicijative iz Zagreba.

Cijeli mjesec su djeca bila izrazito vrijedna, te su puno toga napravili, tako smo zadnji tjedan pekli božićne kolačiće koje smo pakirali u staklenke ukrašene na jednoj od radionica.

Materijal za pečenje kolača financirala je Međimurska županija po projektu „Koliko znamo, toliko vrijedimo“. U sklopu tog projekta provodimo Pomoć u učenju te radionicu domaćinstva za udomljenu i biološku djecu u Međimurskoj županiji.

Kako je vrijeme darivanja, tako su Djed Mraz i Baka Mrazica  svoj udomljenoj  i biološkoj  djeci podijelili poklone koje je u sklopu akcije BOŽIĆNA ČAROLIJA, sakupio i organizirao Forum za kvalitetno udomiteljstvo.  Zahvaljujemo svim dobrim vilama koje su se odazvale na akciju i time razveselile našu djecu.

Udruga udomitelja djece Međimurja