VATROGASCI VADILI PIJANOG VOZAČA KOJI SE PREVRNUO NA KROV – U PETAK AKCIJA „BRZINA“

Jučer, 26. listopada (srijeda) oko 19 sati u Čestijancu dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen 63-godišnji vozač osobnog automobila. Upravljajući Suzukijem, austrijskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola (1,64 promila) u blagom zavoju izletio je izvan kolnika u cestovni jarak, gdje je prednjim dijelom udario u betonski propusni most, a potom se prevrnuo na krov.

Nakon što su vozača iz vozila izvukli članovi JVP-a Čakovec i DVD-a Sveti Martin na Muri, vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Protiv vozača podnijet će se Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Sutra, 28. listopada (petak) od 15 do 19 sati policijski službenici PU međimurske uz pomoć kolega iz PU varaždinske na prometnicama Međimurske županije provest će operativnu akciju “Brzina“.

Tijekom akcije utvrđivat će se prekršaji prekoračenja dopuštene brzine kretanja vozilima, kao i drugi prekršaji grubog kršenja prometne discipline (bezobzirno ponašanje sudionika u prometu), javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: PU međimurska)