OSUMNJIČEN ZA TRI TEŠKE KRAĐE I KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 49-godišnjak s područja općine Donji Kraljevec počinio tri kaznena djela teške krađe i krađu.

Naime, početkom kolovoza prošle godine u Donjem Kraljevcu, Ludbreškoj ulici u dvorištu obiteljske kuće provalio je u garažu te ukrao motornu pilu i razni profesionalni alat.

Nadalje, sredinom listopada 2015. u Donjem Kraljevcu, Ulici gornji kraj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao razni nakit, ručne satove, kuhinjsko posuđe, prijenosno računalo i DVD player.

Ujedno, krajem prosinca iste godine u Donjem Kraljevcu, Ludbreškoj ulici, u dvorištu obiteljske kuće provalio je u spremište, odakle je ukrao poklopac kotla za pečenje rakije i razno posuđe, a iz ledenice smrznuto meso.

Također, sumnja se da je s dvorišta na prethodno spomenutoj adresi, tijekom svibnja i lipnja prošle godine ukrao kamenu ploču za pečenje, produžni kabel, ukrase betonske stupiće, a iz nezaključanog spremišta električnu mašinu za mljevenje mesa te iz ledenice smrznuto meso.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na stotinjak tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

Protiv 49-godišnjeg osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)