ŽNK Međimurje i partneri iz Europe pokrenuli ERASMUS EU PROJEKT

ŽNK Međimurje-Čakovec i njegovi partneri PMFC iz Pečuha  i ACS Dream Team iz Bukurešta su pokrenuli #erasmusplus# projekt kojemu je cilj promovirati ženski nogomet i poboljšanje odnosa škola-roditelj-nogometni klub”. ⚽ 📚👩 🎓

Proteklog vikenda 13. i 14.01.2024. održana je druga konferencija u Mađarskom gradu Pečuhu.

🎙️ Na Konferenciji su prezentirane vrlo zanimljive i poučne teme te je odigrana zabavna nogometna utakmica između djevojčica i roditelja.

ŽNK Međimurje su na ovoj konferenciji još predstavljali Hrvoje Goričanec direktor kluba,Mario Šarić trener ekipe WU-15 i  roditelji Dubravka Kukec Madić, Petra Leskovar, Zlatko Grahovec i Nenad Štrek

Na konferenciji smo suradnju sa klubovima partnerima dodatno podigli na još viši nivo te izmjenili međusobna iskustva, stekli nove informacije i znanja a sve u cilju daljnje promocije, popularizacije ženskog nogometa.

Kroz ovaj projekt zelimo vaznost bavljenja sportom i ženskim nogometom prezentirati djevojcicama i njihovim roditeljima kao i potaknuti da se djevojcice aktivno uključe u organizirane nogometne treninge i utakmice u sklopu našeg ženskog nogometnog kluba.

Slijedeća konferencija će se održati 06. i 07.04.2024. kod nas u Čakovcu.

ŽNK Međimurje