Znak pažnje i zahvale za Međunarodni dan žena – gradonačelnik Srpak posjetio žene na njihovim radnim mjestima

Život svakog od nas obilježen je ljubavlju, potporom i žrtvovanjem žena, naših baka, majki, supruga, sestara, kćeri, prijateljica, suradnica. Međunarodni dan žena je prigoda da s posebnim simpatijama pristupimo nježnijem spolu, da im se iskaže poštovanje i zahvalnost za njihova velika djela koja čine.

Obzirom što Međunarodni dan žena – 8. mart  ove godine pada u nedjelju te su tada tvrtke, državni uredi, banka,… na području grada Mursko Središće zatvoreni, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, danas, 06. ožujka 2020. godine izrazio je zahvalnost ženama te ih je posjetio na njihovim radnim mjestima. Posjetio je tvrtku Pro tec tekstil d.o.o., Juliana nails, mesnice, banku, trgovine, pekare, javni bilježnik, kioske, tržnicu, Policijsku postaju, državne urede, Hrvatsku lutriju, frizerske salone, studio za uljepšavanje, ljekarne, Centar za socijalni skrb, Finu, mjenjačnicu, Hrvatsku poštu te im je poklonio simbol naklonosti i divljenja – karanfil.

Iduće godine gradonačelnik će povodom Međunarodnog dana žena između ostalog svakako posjetiti i žene koje rade u tvrtkama i/ili trgovinama u naseljima na području grada Mursko Središće (Križovec, Peklenica, Štrukovec, Hlapičina) i domove za starije i nemoćne osobe jer na nikoga se ne zaboravlja već se svake godine obilaze tvrtke gdje su zaposlene žene koje rade na različitim radnim mjestima.

 

(tekst i foto: GMS)