ŽENSKI STAND UP SPEKTAKL DOLAZI U VARAŽDINSKO KINO GAJ

08.02. u 20.30 h Studio Smijeha predstavlja „LADIES STAND UP SHOW SLO/HR/SRB“ u varaždinskom kinu Gaj.

 

Nakon premijerne izvedbe u Sarajevu i izvedbe u Puli pred gotovo 500 gledatelja, naše ponajbolje regionalne stand up komičarke dolaze nasmijati i Varaždince i Varaždinke

Na današnjoj regionalnoj stand up sceni brojimo sve više komičarki koje redovito slušaju da se nalaze u muškom poslu i da to nije za njih.

Ovoga puta mikrofon preuzimaju tri najbolje komičarke koje suvereno vladaju regionalnom stand up scenom i više nego uspješno pariraju svojim muškim kolegama.

One su: Martina Ipša (SLO), Marina Orsag (HR) i Jelena Radanović (SRB).

Svaka od njih iza sebe ima višegodišnje iskustvo i brojne nastupe u svojim državama, u državama regije, a i diljem Europe. Svojim su humorom nasmijale na tisuće ljudi i samim time dokazale kako žene itekako imaju smisla za isti.

MARTINA IPŠA (SLO)

 
Martina Ipša je jedna od početnica stand up komedije u Sloveniji i je jedna najboljih slovenskih stand up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, je popularna kod publike različitih profila. U 10 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina i piše komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija.

MARNA ORSAG (HR)

 
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand up comedy scene u Hrvatskoj. U jedanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

JELENA RADANOVIĆ (SRB)

 
Jelena Radanović je rezident komičarka organizacije Standup.rs i prva dama stand up scene u Srbiji. Svojim humorom i talentom plijeni i ruši predrasude o tome da je stand up muški posao. Nastupala je širom regije, kako u svom matičnom klubu Ben Akiba u Beogradu, tako i u klubovima, kazalištima i na najvećim regionalnim festivalima.

Sve tri dame su, uz kolege iz regije i uz organizaciju Standup.rs, nastupale u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.

Dođite u što većem broju podržati ovaj stand up spektakl koji osim raspoloženja, podiže svijest o ravnopravnosti žena u društvu, razvija dobrosusjedske odnose i toleranciju.

Cijena ulaznice 40 kn

Pretprodaja ulaznica: Suvenirnica varaždinskih vijesti

 

Vanja Zglavnik

PR i Community manager Studio Smijeha

ladies_stand up_show