ŽENE IZ UDRUGE „KATARINA ZRINSKI“ POSJETILE DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE

Početkom listopada u Gradu M.Središće osnovana je još jedna udruga točnije Zajednica žena HDZ “Katarina Zrinski “. Na svojoj osnivačkoj skupštini za predsjednicu udruge izabrali su Jasnu Ciboci , a za njenu zamjenicu  Martu Vurušić.  Za sada u udruzi djeluje dvadesetak žena čiji cilj rada je humanitarnog karaktera.

Već  na samom početku svog humanitarnog djelovanja odlučile su se za prvi korak , a to je bila posjeta Domu za starije i nemoćne Stubičar u M. Središću.

08.12.2014. godine  ostvarile su posjetu domu , a korisnike doma počastile grickalicama , sokovima te jabukama koje im je donirala tvrtka FORTUNA AGRO d.o.o. Iz Peklenice.

 

 

Druženje se odvijalo u blagovaonici doma dok su one nepokretne i bolesne posjetile u njihovim sobama. Druženje se odvijalo u veselom u glasnom tonu , a žitelji doma podijelili su svoje  dogodovštine sa članicama udruge. Ovo lijepo i veselo druženje završilo je zajedničkim pjevanjem prekrasnih međimurskih pjesama.

U udruzi su nam napomenuli da u planu već imaju i neke druge akcije . Sigurno da je u današnja teška vremena svaka inicijativa  za pomoć onima kojima je potrebita za svaku pohvalu i dobrodošla. (Z. Rihtarec)

stari 2

stari 3

stari 4

stari 5