Želite se odmoriti, zabaviti, relaksirati, naplesati, prijavite se na Zumba fitness

U današnje vrijeme ubrzanog, stresnog načina života kakav smo jednostavno prisiljeni voditi sigurno da je pravilno iskorištavanje ono malo slobodnog vremena koje imamo neophodno. Rekreacija, ples, bavljenje sportom svakako je ono što nam je potrebno da naš život učine manje stresnim i zdravijim.

Jedan od tih oblika opuštanja i stremljenja k zdravijem načinu života je i sve popularniji način vježbanja kroz Zumba fitness.

Što je to toliko posebno u Zumba fitnessu da je cijeli svijet poludio za ovom vrstom vježbanja? Zumba garantira dobru zabavu uz motivirajuću glazbu latino ritmova i jednostavnu koreografiju koju svaka polaznica lako može pratiti, a već se nudi nekoliko vrsta zumbe poput zumbe u vodi ili zumbe sa spravama za kružni trening

Zumba je pronašla formulu uspjeha, a to je zabava kroz motivirajuću glazbu, uglavnom latino ritmova ( koristi se i country, disco, swing, rock…), jednostavni koraci i koreografije koje se ponavljaju dovoljan broj puta kako bi ih svaki polaznik mogao pratiti, intenzitet koji zadovoljava svakoga od početnih do naprednih vježbača, te na kraju globalni mega marketing koji je pridonio tome da svi čuju za zumbu.

Od 24.09.2018. godine i u Murskom Središću pod voditeljskom palicom Maje Tuksar Šimek (mob. 095 3925323)  svi vi koji želite da se uz trening i dobro zabavite  svaki ponedjeljak i srijedu u 20,00 sati obavezno dođite u prostorije Centra Nedeljko, Tekstilna ulica 2, gdje će vas dočekati Maja sa svojom zumba ekipom i priuštiti vam nezaboravni trening i zabavu.

Simbolička naknada za cjelovečernje druženje i zabavu iznosi 15,00 kuna.

Više informacija  možete dobiti na mobitel 095 5975 341 ili E-gmail: nenozumba@gmail.com

(tekst Z. Rihtarec, foto Zumba M. Š.T.)