Zelena čistka u Murskom Središću – subota 18.09.2021.g. u 09,00 sati

u sklopu najveće nacionalne kampanje zaštite okoliša Zelena čistka 2021. i Svjetskog dana čišćenja (World Cleanup Day) Grad Mursko Središće nastavlja s provođenjem jednodnevne akcije čišćenja divljih odlagališta otpada – ZELENA ČISTKA.

Zelena čistka u gradu Mursko Središće održat će se u subotu 18.09.2021. godine s početkom u 09,00 sati.

 Planirano okupljanje je u 09,00 sati na Šetnici uz Muru, uz dogovor tko odlazi na koje lokacije. Predviđeno trajanje čistke je od 09,00 do 12,00 sati.

Komunalno redarstvo je evidentiralo lokacije na kojima se nalazi odbačeno smeće. Međutim, ukoliko i vi imate saznanja o takvim lokacijama, molim vas da nas o istom obavijestite, pošaljete točnu lokaciju i fotografije lokacije koje treba očistiti na [email protected]

Grad Mursko Središće organizirat će odvoz smeća iz svih naselja te će se prikupljeni otpad na adekvatan način zbrinuti. Isto tako, Grad će osigurati vreće za smeće i rukavice te osvježenje za sve sudionike.

Ukoliko želite sudjelovati  u nacionalnoj kampanje zaštite okoliša Zelena čistka 2021., molimo vas da svoj dolazak potvrdite na [email protected] ili

telefonski broj 370-778.

Pozivaju se građani da se priključe u volonterski projekt Zelena čistka.

 

 

(Grad Mursko Središće, foto: arhiva)