Zdravstvena ustanova ljekarne Vaše Zdravlje i službeno otvorila svoja vrata u Murskom Središću i Vratišincu

Od 1.7.2024. na adresama Frankopanska 20, M.Središće te dr. Vinka Žganca 16, Vratišinec lanac ljekarni Vaše Zdravlje bogatiji je za još dvije poslovnice.

Povodom otvorenja , od 01.07. do 06.07.2024., u ljekarnama Vas očekuju prigodni pokloni, te popust od 15% na cjelokupnu kupnju iznad 7 EUR*. Dodatnim učlanjenjem u program vjernosti Zdravlje Plus ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova i ostvarivanja popusta za buduće kupnje.

Ljekarne Vaše zdravlje u sklopu primarne zdravstvene zaštite vode brigu o opskrbi te nude savjete o ispravnoj i sigurnoj primjeni lijekova. Osim lijekova ovdje možete pronaći bogatu ponudu dodataka prehrani, dermokozmetike, medicinskih pomagala te ostalih proizvoda za zdravlje i njegu. Za sve savjete, pitanja te dodatne usluge savjetovanja i kontrolnih mjerenja tu je stručni tim magistara farmacije i farmaceutskih tehničara koji vam uvijek stoje na raspolaganju.

*Popust se obračunava na blagajni, na kupnju iznad 7 EUR. Primjenjuje se na sve izuzev početnih i specijalnih formula dječje hrane te FreeStyle Libre sustava. Popust se ne zbraja s ostalim popustima već se uvijek primjenjuje veći popust.