ZBOG REKORDA U KVIZU „PET NA PET“ DRELE PREVARIO MEĐIMURCE

Opušteni Međimurci su u kvizu ‘Pet na pet’ napravili nešto što do sada još nikome od natjecatelja nije pošlo za rukom

U jučerašnjoj epizodi game showa “Pet na pet” dogodila se uistinu neobična situacija – ekipa “Cukori” uspjela je učiniti nešto što se dosad nije dogodilo niti jednoj ekipi! Osim što su pobijedili protivnike “Jeze” u njihovu petom nastupu zaredom, Međimurci su osvojili dodatnih5.000 kuna u “brzoj lovi” i to već u prvoj rundi odgovora, sa samo jednim jedinim natjecateljem! Naravno, Drele je iskoristio priliku ne bi li se našalio na račun pobjednika.

Nakon što su u napetoj borbi uspjeli pobijediti protivničku ekipu “Jeze” iz Varaždina, kojoj je bio cilj napraviti rekord i nanizati petu pobjedu u svojem nastupu u kvizu “Pet na pet”, veseli “Cukori” iz Međimurja su zapjevali od sreće u studiju zajedno s voditeljem Davorom Dretarom Dreletom. Međutim, najnapetiji dio svakako je bila igra “Brza lova” u kojem je bilo potrebno osvojiti ukupno 200 bodova odgovarajući na brza pitanja kako bi osvojili dodatnih 5.000 kuna.

S obzirom na to da se “Brza lova” igra u dvoje, vođa tima Tomislav Horvat prvi je odgovarao na pitanja, dok je prijatelj Ivan Šegović čekao svoj red izvan studija. No, Ivan nije došao na red jer je vođa Tomislav u svega pet odgovora uspio osvojiti 210 bodova, 10 više nego što je bilo potrebno za osvajanje dodatne novčane nagrade! Iako su se veselili svi u studiju, Drele je nagovorio sve prisutne, natjecatelje i publiku u studiju, da se pred drugim natjecateljem, Ivanom, pretvaraju kao da se ništa nije dogodilo! Tako je Ivan odgovorio samo na jedno pitanje: misli li da su nakon Tomislavovih odgovora osvojili “Brzu lovu”.

Simpatične “Cukore” čine dva bračna para, brat Tomislav Horvat i sestra Katarina Šegović sa svojim supružnicima Slađanom Horvat i Nikolom Šegović, te Ivanom Šegovićem. Ekipa “Cukori”, kako kažu, često se druže na izletima uz Dravu i kartanju, a ušali kažu da im je svima zajedničko i to što imaju u istoj banci kredite u švicarcima, pa će im ovaj osvojeni iznos u kvizu barem malo popraviti situaciju. Vođa ekipe, Tomislav, u braku je sa Slađanom već 12 godina i imaju dvoje djece, bavi se folklorom u KUD-u Kaštel Pribislavec te je napokon ostvario želju da upozna Dreleta jer, kako kaže, imaju zajedničkih “slabosti”.

Opušteni Međimurci su u kvizu ‘Pet na pet’ napravili nešto što do sada još nikome od natjecatelja nije pošlo za rukom. U posljednjoj igri “Brza lova”, uspjeli su svojim odgovorima sakupiti više od 200 bodova i osvojiti 5 tisuća kuna bez da je drugi član tima uopće morao odgovarati na pitanja.                                                                                http://www.vecernji.hr/