Zbog humanih međimurskih policajaca jedan veliki portal i tajkuni pridružili se kampanji protiv amaterskog Muralista

Jedan veliki nacionalni portal jučer je s velikim zadovoljstvom prenio članak iz jednog međimurskog portala u kojem se Muralist vrijeđa na najgori mogući način, a sve zbog članka kojeg smo objavili o dvojici poštenih i humanih međimurskim policajaca.

I to nisu učinili bez razloga. Ova Muralistova vijest zapravo je trn u oku svim lopovima koje inače nazivamo tajkuni i koji su opljačkali i još uvijek pljačkaju Lijepu našu. To nisu očekivali jer nogometno ludilo udaljilo je ljude od svakodnevnog mukotrpnog života, a teška situacija zamagljuje se na sve moguće načine, a najbolji je onaj preko medija.

Znaju svi oni koji su se obogatili na ovrhama, a sada posjeduju 99% hrvatskih medija pa i ogromnu većinu lokalnih, da je pisanje o poštenim policajcima koji svojim novcem plaćaju kaznu za jednu siromašnu staricu da je ne bi priveli u zatvor, a zatim najvjerojatnije i ovršili oni koji sve drže u svojim rukama (osim Muralista), vrlo opasno za njih jer može biti okidač narodnog nezadovoljstva u kojem će se Hrvati opet morati izboriti za ono što im je ukradeno, a oni istjerani na ulicu. Da istjerali ste ih gospodo na ulicu, a sada će oni sami na nju izaći jer jednom treba reći DOSTA!

Vide oni (njihovi vlasnici) veliku opasnost u Muralistovom tekstu, jer ako policija plaća kaznu za iznemoglu staricu, moglo bi se dogoditi da policajci odbiju vršiti daljnje ovrhe i da se pridruže napaćenom narodu, a onda znaju što ih čeka.

I nemojte se čuditi ako po njihovom nalogu, jer  oni su stvarni gospodari Hrvatske, ne pokušaju uhititi Modrića i Lovrena odmah po silasku s aviona s peharom u ruci!

Naslovnu fotografiju ustupila nam je Inicijativa Ovršni ustanak koja je još uvijek jedina nada da nešto može krenuti na bolje.

(R. Tomanić)