ZAVRŠNA SVEČANOST UČENIKA OSMIH RAZREDA OŠ MURSKO SREDIŠĆE

U utorak, 1. srpnja 2014. godine , učenici OŠ Mursko Središće oprostili su se od učitelja i ostalih djelatnika škole. U blagovaonici škole  održali su svečanu priredbu koju su pripremili zajedno sa svojim razrednicima Sanjinom Tomšićem, Elvisom Šarićem i Silvijom Jagec.

U ostvarenju programa pomogli su im i  učitelj glazbene kulture Ivica Majsan i učitelj informatike   Nenad Hajdinjak. Ravnateljica škole Marija Trstenjak u svom je govoru izrazila zadovoljstvo što je svih 55 učenika uspješno završilo osnovnu školu i zaželjela učenicima da se uspješno upišu u željene srednje škole .Pohvalila  je i 19 učenika koji su tijekom  svih 8 godina bili odlični učenici  i  uzornog vladanja. Ti su učenici odlukom  Učiteljskog vijeća  škole nagrađeni   primjerenom knjigom.

 Svečanosti su prisustvovali i roditelji učenika kojima su se na kraju priredbe obratili razrednici i zahvalili im  na dobroj  suradnji. U ime svih učenika 8. razreda, razrednicima, učiteljima i svim djelatnicima   škole, zahvalila se učenica 8.a razreda Paola Derk.

Nakon svečanog potpisivanja i uručivanja svjedodžbi, učenici, roditelji i učitelji družili su se  blagovaonici škole .

 

                                                                                               M. Trstenjak