ZAVESLAJMO ZAJEDNO ZA „PRVI KORAK“ I ZA DRAVU

Dragi naši prirodnjaci, ljubitelji čistog okoliša i aktivnog odmora!

Savez udruga za uključivanje djece rane i predškolske dobi s teškoćama u razvoju u odgojno obrazovni sustav Međimurske županije “PRVI KORAK” Čakovec, u partnerstvu sa Zaštitarsko-ekološkom udrugom “Senjar”-ZeuS i Paintball – rekreacijskim centrom “Pozoj” iz Donje Dubrave, te uz potporu Općine Donji Vidovec  u subotu, 24. rujna 2016. godine organizira spust čamcima starim tokom rijeke Drave, a sve u cilju promicanja svijesti o važnosti rane integracije i inkluzije djece s teškoćama u razvoju uz podršku pomagača već u predškolskom odgoju.

Savez udruga „Prvi korak“ među prvim je neprofitnim organizacijama u Republici Hrvatskoj kojoj je osnovna djelatnost odabir, izobrazba, zapošljavanje, supervizija, financiranje i vođenje osobnih pomagača za djecu rane i predškolske dobi s teškoćama u razvoju u predškolskom sustavu te je prema tome Međimurska županija jedina koja kroz model sufinanciranja 50 % županija i 50 % jedinice lokalne samouprave osigurava pomagače djeci s teškoćama u razvoju i u predškolskom odgoju.

Zaštitarsko-ekološka udruga “Senjar”-ZeuS Donja Dubrava, tom će prigodom  kroz organizirane aktivnosti ukazati na važnost očuvanja rijeke  Drave kao posljednjeg bisera netaknute prirode, značajnog po svojoj biološkoj raznolikosti i turističkoj atraktivnosti.

 

Kako su za redovit rad Saveza nužna dodatna sredstva, ovim putem Vas molimo da svojim sudjelovanjem u ovoj akciji, podržite i pomognete naš rad.


Unaprijed zahvaljujemo na sudjelovanju u ovoj plemenitoj akciji!

 

Kotizacija iznosi 70,00 kuna (uključuje mjesto u gumenom čamcu, veslo, sigurnosni prsluk i okrjepu na pješčanom sprudu).

 

Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite krajnje do 21.rujna 2016. na:        

prvikorak.cakovec@gmail.com,     095 800 74 55, Petra Kovačić  099 8054 164, Hrvoje Gazdek (od 16-22 h)

 

odnosno, uplatom kotizacije na žiro-račun Saveza (model-00, poziv na broj:datum uplate)

zaključno do 21. rujna.

Radujemo se zajedničkom veslanju „Europskom Amazonom“.

Savez udruga „Prvi korak“ Čakovec

                                                          

Vrijeme i mjesto sastanka: 24. rujna, skupljanje od 9:30 do 10,00 sati kod „plavog“ mosta u Sv. Mariji.

Prvi korak na Dravi s osmijehom napravi!

 

(foto:ilustracija)