VRUĆA ZIMA U BEACH BARU TRSKA

Kako bi se prilagodili zahtjevima brojnih domaćih gostiju i sve više stranih, koji posjećuju ili su samo u prolazu kroz Grad Mursko Središće, u popularnom Beach baru „Trska“ su se odlučili na proširenje svojih trenutnih kapaciteta. Tako je ovih dana, ovisno od vremenskih uvjeta, u planu proširenje zatvorene zimske terase do kapaciteta sto gostiju. Isto tako uvodi se centralno grijanje s peći na pelete koje su ekološki  i okolišu prihvatljiv sustav grijanja.

unnamed

Tako će njihovi gosti i u ovim hladnim zimskim mjesecima, moći uživati u predivnom pogledu na rijeku Muru i njezin krajolik, kao i na najljepšu šetnicu u kontinentalnom dijelu Lijepe Naše. Beach bar „Trska“ svojim gostima svakog radnog dana od 07-23 i vikendom od 07-24 sata nudi užitak u vrhunski spremljenoj kavi i ostalim toplim i hladnim napitcima, kao i veliki izbor prokušanih coctaila.

unnamed (3)

unnamed (5)

Zajedno s proširenjem terase uvode se i tamburaške večeri svakog petka kao i razni drugi sadržaji tijekom vikenda. Tako ce njihovi gosti s grijane terase moći uživati i tokom Adventskih dana i novogodišnje noći u brojnim sadržajima koje svake godine za svoje građane priprema Grad Mursko Središće. To je samo dio noviteta koje za svoje goste priprema ljubazno osoblje beach bara, koje svim Središcancima, kao i gostima i posjetiteljima Grada Mursko Središće, želi  ugodnu i sto kraću zimu,s puno sunca i pozitivne energije.

unnamed (2)

Ovog vikenda 16.10.(petak) i 17.10.(subota) za Vas su pripremili Party Time od 19-24 sata sa svim coctailima iz ponude po cijeni od 15 kn i točenim karlovačkim pivom 0,5 l po cijeni od 10 kn.

Pozivaju Vas da dođete i provedete ugodne sate u romantičnoj večernjoj atmosferi Beach bara „Trska“

unnamed (4)

unnamed (6)