Vrlo uspješna godina – Odbojkaški klub Plavi iz Peklenice održao izbornu skupštinu

U subotu 2. veljače s početkom u 19 sati održana je izborna skupština Odbojkaškog kluba Plavi iz Peklenice u Društvenom domu. Skupštinu je vodio Damjan Debelec koji je na početku u ime kluba pozdravio gradonačelnika Dražena Srpaka, predsjednicu Mjesnog odbora Ivanu Maltarić, predstavnike pekleničkih udruga te sve igračice, igrače i roditelje koji su bili prisutni na skupštini.

Nakon izbora radnog predsjedništva, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika, slijedila su izvješća. Blagajnik kluba Damir Premužić izvjestio je o stanju blagajne. Nakon njega kao igrač muške ekipe i trener ženske ekipe Jurica Novak izvjestio je o postignutim rezultatima u 2018. godini. Istaknuo je da je to bila vrlo uspješna godina za OK Plavi.

Evo i postignutih rezultata:

Ženska odbojka

Sezona 2017./ 2018.

Seniorke – 3. mjesto u 3. HOL Sjever

  • Četvrtfinale Kupa Međimurja

Mlađe kadetkinje – 4. mjesto u Ligi mlađih kadetkinja

Mala odbojka – 7. mjesto u Ligi male odbojke

Sezona 2018./2019.

Seniorke – 3. mjesto nakon prvog dijela sezone u 3. HOL Sjever

Mlađe kadetkinje – 3. mjesto u Ligi mlađih kadetkinja, plasman na Regionalno natjecanje

Odbojka na pijesku

Iva Hranilović i Klara Škvorc – 1. mjesto na regionalnom natjecanju Sportskih igara mladih, 1. mjesto na državnoj završnici Sportskih igara mladih, 3. mjesto na međunarodnoj završnici Sportskih igara mladih

Muška odbojka

Sezona 2017./2018.

  1. mjesto u 3. HOL Sjever

Nakon izvješća blagajnika i trenera, predsjednik OK Plavi Saša Matić iznio je prijedlog rada za 2019. godinu. Kao najvažniji cilj istaknuo je prelazak odbojkaša u viši rang natjecanja, u 2. Hrvatsku odbojkašku ligu Sjever. Za to im je potrebno još nekoliko igrača i puno veća novčana sredstva.

Nakon prijedloga rada slijedila je rasprava o podnesenim izvješćima i programu rada. Predsjednica Mjesnog odbora Ivana Maltarić čestitala je klubu na odličnim rezultatima u 2018. godini te je pohvalila odličnu suradnju Mjesnog odbora i OK Plavi. Gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak čestitao je OK Plavi na odličnim rezultatima u 2018. i zaželio im puno sreće u 2019. godini. Pohvalio je rad sa mlađim kategorijama. Istaknuo je da će Grad financijski pomoći klubu u njihovom nastojanju da prijeđu u 2. HOL sjever.

Pošto je skupština bila izborna, trebalo je izabrati upravni odbor, nadzorni odbor, stegovni sud i likvidatora. U upravni odbor izabrani su Saša Matić, Damir Premužić, Marko Hranilović, Jurica Novak, Goran Novak, Antonio Trstenjak, Marko Varga, Krešimir Turk i Ivan Turk. U nadzorni odbor izabrani su Josip Hranilović, Nenad Novak, Goran Nerer. U stegovni sud izabrani su Dražen Srša, Saša Debelec i Zvijezdan Tuksar. Za likvidatoricu je izabrana Ivana Maltarić.

Nakon završetka skupštine Odbojkaški klub Plavi počastio je sve prisutne hranom i pićem.

(Jurica Novak, foto: OK Plavi)