VOLIM GA, VOLIM, VOLIM ….RUDARA !

Predsjednik gradskog SDP-a Mario Nerer – Đimi žestoki je kritičar aktualnog gradonačelnika Dražena Srpaka (HDZ). Kao šef oporbe na svakoj sjednici Gradskog vijeća jasno daje na znanje da bi on i njegova koalicija neke stvari uradili drugačije.

Kako u odnosu ova dva gradska političara frcaju verbalne iskre mnogi bi pomislili da oni nemaju ništa zajedničko. Ipak, u jednoj stvari se slažu i tu među njima nema nikakvih razmirica. Riječ je naravno o NK Rudaru čiji je predsjednik nekad bio Srpak, a jedan od najvjernijih navijača bio i ostao Nerer.

Mario utakmice svog omiljenog kluba ne propušta pa ga je tako i ovog puta snimila naša kamera na velikom derbiju između Rudara i Poleta. Utakmicu kojoj je prisustvovalo 600 gledatelja pratio je u društvu supruge i prijatelja te svojim navijanjem bodrio lapornike.

Mursko Središće je tako u subotu pokazalo da je bar u nečemu bolje od Svetog Martina na Muri. Kada se sa njima i njihovim načelnikom Makovcem ne možemo mjeriti u gospodarstvu i privlačenju investicija, bar smo im dali do znanja tko je gazda u nogometu !

(rt, foto Tin Tomanić)

IMG_9256

IMG_9464