Vježbanjem i biciklijadom obilježen četvrti dan MOVE WEEK-a

Aerobicom, paund fitnessom, stepom i zabavnim plesom, u prijepodnevnim satima započeli smo četvrti dan obilježavanja Tjedna promicanja tjelesne aktivnosti u Osnovnoj školi Mursko Središće. U  program smo uključili učenike 5. i 8. razreda.

Gradonačelnik Dražen Srpak također se uključio u program te je ravnatelju škole g. Elvisu Šariću uručio zahvalnicu za suradnju u provođenju programa i djeci poručio nek budu i dalje aktivna je vjeruje da je svaki od njih uključen u neki sport. U program se uključilo 80-ak učenika .

Prema programu popodne s početkom od 15,30 sati bez obzira na loše vremenske uvjete održana je biciklijada na relaciji Mursko Središće – Selnica – D. Koncovčak – Kapelščak – Mursko Središće. Bicikliralo je 15-ak članova USR „Sport za sve“ Mursko Središće , dok je približno 40-ak članova  autima krenulo do Kaplščaka gdje smo se nakon druženja kod predsjednice Nade Hoblaj i njezinog supruga Mladena svi zajedno prošetali i na taj način aktivno sudjelovali u programu.  Nakon šetnje biciklisti su uz pratnju kiše lagano krenuli prema Murskom Središću i tako provozali trasu od cca.16 km

Tajnica Udruge:

Anica Varga

(Foto: Petra Sršan, Tin Tomanić)