VELIKA FEŠTA NA “RUDAROVOJ NOĆI”

Opraštajući se od svojih navijača i simpatizera u  najuspješnijoj godini što se rezultata tiče, NK “Rudar”  je u pansionu “Ilonka” priredio već tradicionalnu dvadesetu po redu ” Rudarovu noć”.

Samoj zabavi odazvalo se više od dvjestotinjak gostiju koji su i na taj način pokazali svoju privrženost klubu.

Na zabavi su bili igrači , članovi uprave, igrači mnogih bivših generacija i uprava kluba te brojni sponzori  i navijači.

Feštu je otvorio tajnik kluba Smiljan Liklin upoznavši još jedanput prisutne sa uspjesima i poslovanjem kluba. Nakon kratkog obraćanja gostima započela je zabava koja je potrajala  do ranih jutarnjih sati. U sklopu fešte održana je i velika tombola  sa vrijednim  nagradama.

Kako bi vam prenijeli samo djelić raspoloženja sa ove fešte  prikazujemo vam galeriju fotografija koje će možda one koji se ove godine nisu odlučili doći ponukati da to učine iduće godine.

U  Rudaru su nam rekli da se najljepše zahvaljuju svim gostima te da će im svakako ova njihova pomoć puno značiti u daljnjem radu i takmičenju.

I na kraju da spomenemo sretne dobitnike na velikoj tomboli.

 

Cijevni radijator dobio je Zoran Bogdan, narukvicu, poklon zlatarne Bruno Posavec, Snježana Veren, za viseću školjku, poklon Termo-insta Kristijana Antolovića, ime dobitnika nismo saznali, produženi vikend u Barbarigi osvojio je Josip Čalopa, a glavnu nagrada 7 dana za 4 osobe na Murteru pripala je Seke Laciju , a darovao ju je Miljenko Štefanić.

                                                                                 (Z. Rihtarec)