USKORO STARTA TELEVIZIJA MURALIST – DOGAĐAJE ĆEMO EMITIRATI UŽIVO

Muralist je proširio polje svojeg djelovanja te će uskoro na svojoj stranici emitirati uživo sve značajnije događaje u Murskom Središću i okolici. Naši snimatelji i reporteri biti će linkom spojeni na satelitsku antenu koju je danas montirao Vanja Vršić, koji će obavljati i sve tehničke poslove.

Vaše je samo da kliknete na stranicu Muralista i iz udobnosti svojeg doma pratite sva ta zbivanja. Slika iz Murskog Središća tako će izravno biti dostupna na svim kontinentima, te će mnogi središćanci i međimurci koji su razasuti širom svijeta moći vidjeti što se događa u njihovom kraju. I ne samo to. Snimka će ostati na našoj stranici i moći će se gledati uvijek i prema želji naših čitatelja.

Prvi izravni prijenos biti će sa nogometne utakmice NK Rudar-NK Polet Sveti Martin na Muri, koja je najveći međimurski derbi 3. HNL-sjever. Mi savjetujemo svima da dođu u Šuderku gdje se očekuje više od tisuću gledatelja, a utakmicu možete pratiti i putem svojih mobitela ili je gledati kasnije kada se vratite kući.

Dakle, televizija Muralist starta u subotu 21.09.2013. sa nogometnog stadiona NK RUDAR !