UPUTE – KAKO GLEDATI TELEVIZIJU MURALIST

Ovoj tjedan počinje emitiranje Televizije Muralist na kojoj ćete u izravnim prijenosima moći gledati najznačajnije događaje u Murskom Središću i okolici.

Uredništvo je odlučilo da live streaming  ide putem You Tube-a, kao najpopularnije svjetske stranice za tu vrstu djelatnosti. Da bi mogli pratiti naš program potrebno je da kliknete na ovaj link     http://www.youtube.com/channel/UCnUy5sNXMQX9D28UC2Dpy9Q te kad vam se otvori You Tube Muralist, kliknite na “pretplati me” i to je sve što morate učiniti.

Napominjemo da je ova usluga za vas potpuno besplatna, a nama je potrebno minimum 100 pretplatnika kako bi live streaming mogao ići preko You Tube-a. Na našoj stranici mura-list.com pod rubrikom “NAJNOVIJE” otvoriti će vam se crni ekran na kojem ćete klikom na “play” moći pratiti naš program.

Svaki emitirani događaj ostati će na stranici pa ćete ga moći gledati kad god poželite.

Stoga vas molimo da klikom na link http://www.youtube.com/channel/UCnUy5sNXMQX9D28UC2Dpy9Q, te klikom na “pretplati me” pomognete da što prije sakupimo 100 pretplatnika, a time kao što smo već rekli i sebi omogućite praćenje Televizije Muralist.

Zahvaljujemo vam na podršci !