U subotu na šetnici natjecanje MO u kuhanju, Sajam cvijeća i postavljanje klupice za dojenje i prematanje

Grad Mursko Središće i Turistička zajednica grada Mursko Središće pozivaju vas da u subotu, 11. svibnja 2019. godine dođete na šetnicu uz rijeku Muru gdje će se održati niz događanja

Od 11:00 sati na parkiralištu uz šetnicu biti će predstavljanje kulinarskih umijeća mjesnih odbora s područja grada Mursko Središće. Natjecanje mjesnih odbora biti će u kuhanju i pripremi jela pod nazivom „Što smo, kaj smo i kak kuhamo“. Nakon što će jela biti kuhana, odabrati će se i proglasiti najbolja Masterchef ekipa te će uslijediti besplatna podjela jela za sve gurmane i ljubitelje domaće hrane. Svake godine događaj posjeti više od 1 000 ljudi te se i ove godine veselimo velikom broju posjetitelja koji će uživati u raznim delicijama. Uz degustiranje jela i ukusnih kolača koje će pripremati članice društva žena zabavljati će vas tamburaški sastav „Tambura“.

Paralelno s kulinarskim natjecanjem na parkiralištu na šetnici uz rijeku Muru održati će se Sajam cvijeća, drveća i ukrasnog bilja gdje će izlagači prezentirati svoje eksponate.  Pozivaju se svi zaljubljenici u cvijeće i hortikulturu da se pridruže te ukrase svoje kuće, vrtove i okućnice ovim prekrasnim biljkama koje će te moći pronaći kod naših domaćih proizvođača. Sajam ima izložbeno prodajni karakter te će se sigurno pronaći za svakoga ponešto.

Na inicijativu udruge „Serjojnske mame i bebe“ Grad Mursko Središće će na igralištu na šetnici uz rijeku Muru postaviti klupicu za dojenje i prematanje čije će „otvorenje“ biti također u subotu u 11:30 sati, pa stoga pozivamo roditelje da sa svojom djecom posjete i razgledaju isto.

(GMS, foto: Tin Tomanić, arhiva)