U Orehovici i Kuršancu provedene preventivne aktivnosti prema najugroženijim sudionicima u prometu

Sudionicima je podijeljen promidžbeni materijal pribavljen od Vijeća za prevenciju grada Čakovca (reflektirajuće trakice) te pripadajući letci

U srijedu 13. rujna u Orehovici, Ulici Nikole Tesle te u utorak 19. rujna 2023. godine u Kuršancu, Glavnoj ulici policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec provodili su preventivne aktivnosti.

Aktivnosti su vezane na „Roadpol Safety Days“ odnosno Dane sigurnosti u prometu i akciju „Četiri ubojice u prometu“ te su uspostavljeni informativni punktovi korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije.

Informativnim punktovima pristupili su sudionici u prometu odnosno pješaci, vozači motornih vozila i osobnih prijevoznih sredstava.

Pješacima i vozačima osobnih prijevoznih sredstava (električnim romobilima) posebna pažnja je skrenuta na sigurno kretanje prometnicama, pravilan način kretanja prometnicama te na opasnosti koje im prijete na cesti, dok je vozačima motornih vozila skrenuta posebna pažnja na četiri ubojice u prometu.

Sudionicima je podijeljen promidžbeni materijal pribavljen od Vijeća za prevenciju grada Čakovca (reflektirajuće trakice) te pripadajući letci.
(PU međimurska, foto: ilustracija)