U NAŠOJ ŽUPI ORGANIZIRAN MINI KAMP ZA DJECU ! (tekst Janja Kontrec, foto Tin Tomanić)

 

 

 

 

 

Prvi put u našoj župi MARIJE KRALJICE I SVETOG LADISLAVA u Murskom Središću organiziran je MINI KAMP za djecu od vrtića do 8. razreda osnovne škole s ciljem da se djeca dobro zabave, još ljepše druže, steknu nove prijatelje te na taj način osjete veličinu Boga i Božje ljubavi.

 Da očvrsnu svoju vjeru , da shvate da je slavljenje Boga obična igra i kreativna radionica, pjesma , ples i sve ono što se može raditi u dvorištu s loptom i s prijateljima.

 Kamp je organiziran na inicijativu članova zbora mladih „DOĐI, SLIJEDI ME“ u razdoblju od 08.08. do 11.08. 2013. Počinje u 17:30h i traje do 19:30h.

 U organizaciji sudjeluje deset animatorica: Sara Žilavec, Roberta Hrženjak, Lea Vugrinec, Ines Sobočan, Maja Horvat, Lana Kovačić, Patricija Jambrošić, Jelena Sabo Rendarić, Ana Mari Rihtarec i Janja Kontrec, uz velikodušnu pomoć i podršku župnika Tomislava Antekolovića.

 Prvi dan susreta odazvalo se četrdesetak djece i očekujemo da se taj broj ne smanjuje, već da se poveća. U skoroj budućnosti planiramo povremeno napraviti jednodnevne radionice ili susrete uz razne igre.