U Murskom Središću vilama ganjao komunalnog redara koji je spas našao u dječjem vrtiću

Posao komunalnog redara nije nimalo lak i veoma je zahtjevan. Na svaku intervenciju na koju po prijavi građana izlazi nikad ne zna što ga čeka. Tako je u svome poslu komunalni redar u Murskom Središću preživio sve i svašta, od vrijeđanja, pljuvanja, pokušaja fizičkih napada itd.

No ono što se dogodilo u petak 30. rujna može ući u anale svekolike gluposti, ali se tretirati i kao pokušaj ubojstva. Baš u vrijeme kada su mame i tate dolazile po svoju djecu u Dječji vrtić Maslačak dogodio se nevjerojatan događaj.

S vilama u rukama jedan građanin progonio je komunalnog redara koji je dotrčao do dječjeg vrtića i u njemu našao spas. Roditelji i odgajateljice ostali su u šoku, sve dok za sada nepopznati građanin, nije napustio mjesto događaja.

Što se dogodilo da je došlo do ove nemile scene još nam nije poznato, no ovaj postupak građanina za svaku je osudu. Pa onda neka netko kaže kako je posao komunalnog redara lak, a nikada nije siguran hoće li ga netko fizički napasti.

Šokiranom komunalnom redaru želimo brz oporavak, a sve ovo nam je potvrdio i gradonačelnik Dražen Srpak, koji je onako ironično dodao da će izgleda redaru morati kupiti pancirku i druge stvari za njegovu samoobranu.

(R. Tomanić, foto: ilustracija)