U GRADSKOM PARKU MARTINJE ZA BOLESNU MELANIJU HORVAT

Jučer je u organizaciji Grada i Turističke zajednice u gradskom parku održana proslava Martinja. Ove godine ona je bila humanitarnog karaktera, a sav prikupljeni novac ide za liječenje oboljele Melanije Horvat iz Križovca. Središćanci, a i mještani ostalih prigradskih naselja odazvali su se u velikom broju i potpuno ispunili gradski trg.

Evo što nam je povodom toga rekla Dolores Vrtarić, prestavnica organizatora iz Turističke zajednice Mursko Središće:

“U programu su sudjelovali mališani iz vrtića Dječja mašta, tamburaši KUD-a Mura i pjevač Nano Prša. Pošto je ova priredba bila humanitarna za liječenje naše sugrađanke Melanije, svi su oni nastupali besplatno i ja im se najljepše na tome zahvaljujem. Također hvala vinarima Horvatu, Jakopiću, Štafaru, Kunčiću, Čanadiju, Kocijanu, Novaku, Štamparu i Vukoviću koji su predstavili svoja kvalitetna vina. Mošt ili mlado vino donirao nam je gospodin Novak, a kolače su ispekle članice Društva žena.

Biškup ceremonije bio je Vlado Kovačić. Svim prisutnima dijelili smo pečene kestene. Nadam se da su se svi lijepo zabavili, a svojim su dolaskom i dobrovoljnim prilogom pomogli ovu humanitarnu akciju. “

                                                                                                                 (tekst i foto Tin Tomanić)