U Čakovcu ne zaboravljaju na svoje umirovljenike, upriličen prijem za one koji su zadužili grad tijekom svog radnog vijeka

Grad Čakovec okreće se stvaranju mogućnosti djeci i mladima, radi s njima i za njih, no ni u jednom trenutku pritom ne zaboravlja na one koji su učinili da isti ti mladi danas žive u predivnoj zajednici i Čakovčanima najljepšem gradu na svijetu.

S tim u mislima gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini odlučila je upriličiti prijem za sve umirovljene djelatnike Grada Čakovca koji su, kao što je pritom rekla, zadužili ovaj grad tijekom svog radnog vijeka.

Zajedničkim druženjem 15-ak umirovljenih djelatnika i gradonačelnice, na najbolji su mogući način okrunili godinu iza nas, a susret je prošao u zahvali djelatnicima, ugodnoj atmosferi i prisjećanju nekih prošlih vremena, uz ideje i planove za budućnost Čakovca.

Umirovljenici su posebno bili ponosni što ih je gradonačelnica odlučila okupiti u ovo blagdansko vrijeme, no i zbog činjenice da je ujedno upravo ona prvi čelnik Čakovca koji je to učinio, omogućio im prisjećanje, uputio toplo i ljudsko hvala te im s velikom dozom ponosa, pružio ruku zahvale.  

Iako je ovo bilo tek prvo okupljanje, dogovoreno je da će u godinama koje slijede svi zajedno raditi na tome da postane tradicija, kako bi barem jednom godišnje imali priliku porazgovarati o njihovom radnom vijeku, viđenju grada i još mnogočemu.

Grad Čakovec