TRENER GORAN VINCETIĆ ODLAZI IZ RUDARA !

Završetak odlične sezone  Rudara ipak je zasjenila vijest da klub napušta trener Goran Vincetić. Naime Goran odlazi u NK Zagreb u svojstvu pomoćnog trenera. Iako je sa Goranom bio dogovorena dugoročna suradnja takva prilika kakva mu je pružena se sigurno ne propušta.

U Rudaru žale zbog takvog raspleta događaja izjavio nam je sportski direktor Smiljan Liklin , ali  ovom mladom i veoma uspješnom treneru klub želi sve najbolje u daljnjoj njegovoj trenerskoj karijeri. U klubu  se nadaju da ovaj odlazak neće poremetiti daljnji razvoj i napredak kluba te je IO već započeo intenzivnu aktivnost u pronalaženju novog nogometnog učitelja lapornika.

Vincetić će odraditi još ova dva preostala treninga te utakmicu u Novom Marofu , a već od ponedeljka je na novoj dužnosti u Zagrebu.

Ekipa portala Muralist Goranu Vincetiću želi sve najbolje u daljnjem sportskom i  trenerskom razvoju te mu zahvaljuju na odličnom i super korektnom odnosu koji smo imali tijekom njegovog boravka u Središću. Gorane sretno !

Mi ćemo na završetku sezone napraviti još jedan razgovor sa Goranom da čujemo njegove impresije u ovih godinu dana provedenih na kormilu Rudarovaca.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_3143