TRADICIONALNA FEŠTA UZ VOL NA RAŽNJU NA TURNIRU U PEKLENICI

Već dokazano dobar organizator, Nogometni klub „Plavi“ Peklenica ove subote (25.7.) i nedjelje (26.7) već tradicionalno organizira seniorski nogometni turnir. Turnir otvaraju peklenički nogometni veterani koji su odradili debitantsku sezonu, te započinju pripreme za uspješniju drugu sezonu, prijateljskom utakmicom sa veteranima NK“Bratstvo“ Jurovec. Utakmica započinje, u subotu u 14:30.

Turnir nastavljaju seniorske ekipe i to u 16 sati NK“ Plavi“ Peklenica protiv NK“Rudar“ Mursko Središće, dok u 18 sati NK“Sokol“ Vratišinec kreće u sraz protiv NK“Mali Mihaljevec“ Mali Mihaljevec.

Domaćin poziva sve nogometne fanove da na turnir povedu i svoje bolje polovice, jer domaćin već tradicionalno, u subotu od 13 sati, nudi vol na ražnju, dobro rashlađene osvježavajuće napitke, a za dobro raspoloženje nakon utakmica pobrinut će se odličan Tamburaški sastav „Zrin“. Fešta će potrajati dugo u noć pod šatorima.

Polufinalna i finalna utakmica igra se u nedjelju (26.7.) s početkom u 14 sati, a i za tu prigodu domaćin priprema odličnu ponudu rashlađenih pića, a kao i uvijek, posebno odlične  i nadaleko poznate pekleničke langoše.

Uz sve navedeno, bolju pozivnicu, priliku za pogledat dobar nogomet i još bolju feštu, ovaj vikend nećete dobiti. Vidimo se u Peklenici, ove subote i nedjelje.

(Andrej Mutvar)