TKO IMA NAJVEĆEG U MURSKOM SREDIŠĆU I EUROPI ?

Mnogi se muškarci svjesno ili nesvjesno definiraju kroz dužinu spolnog organa i to se nije promijenilo od antičkih vremena do danas

Dužina muškog spolnog organa igra važnu ulogu u percipiranju muškosti i samopouzdanju čovjeka od pamtivijeka. Mnogi se muškarci svjesno ili nesvjesno definiraju kroz dužinu ili oblik svoga penisa. Dužina, debljina i izgled iznimno su važne značajke za većinu muškaraca. To se nije promijenilo još od antičkih vremena pa sve do danas: čak je bog Prijap predstavljen s velikim uspravnim penisom.

Ugledni njemački tjednik Focus predstavio je novu studiju njemačke organizacije Pro Familia o dužini penisa u Europi koja se bazira na podacima Svjetske zdravstvene organizacije. Po tim podacima prosječna dužina penisa u erektivnom stanju u Europi iznosi 14,5 centimetara.

Najobdareniji su Bosanci i Hercegovci s prosječnom dužinom od 15,65 cm ispred Gruzijaca sa 15,61 cm i Nizozemaca (15,60 cm).

Pri vrhu su i Hrvati s prosječnom dužinom od 14,77 cm. Najkraći spolni organ imaju Talijani (12,5 cm) i Grci (12,18 cm). http://www.vecernji.hr/

Kakva je situacija s obdarenošću u Murskom Središću još nije poznato, no nadamo se da će nas o tome izvijestiti Iva Kopriva u jednom od svojih dnevnih izvješća.