Teroristi OPET uništili javni WC na tako ogavan i gadljiv način da fotografije nećemo ni objaviti!

Ako Grad Mursko Središće i policija ne učine ništa, najbolje je da se novoobnovljeni javni WC u Murskom Središću zatvori jer ono na što ljudi nailaze prelazi granice i najbolesnijih umova koji nisu zaslužili da slobodno hodaju ni po kom kutku svijeta.

Bolesna mašta i prljave strasti ovih životinja u ljudskom obliku (molimo životinje da se ne uvrijede jer je njihov nivo kulture daleko iznad ovih umobolnika) su takvi da je to teško zamisliti i u najgorim noćnim morama. Ono što su ovi teroristi opet učinili i to već treći put za redom teško je opisati, a fotografije mogu podnijeti samo oni s dobrim želucem pa ih stoga nećemo ni objaviti.

Ovdje se radi o grupi imbecila za koju ne sumnjamo da stoji iza sva tri teroristička napada na javni WC, a ovaj put su sve zahode začepili svojim fekalijama, a na količini bi im pozavidjelo krdo slonova. I ne samo to. Sa svojim izmetom namazali su sva vrata, podove, zidove, umivaonike, ništa im nije promaklo.

A sad zamislite da je na to naišla grupa turista kojoj je Mursko Središće prvi susret s Hrvatskom. Što bi oni pomislili u kakvu su to zemlju došli? Možda bi fotografije podijelili na društvenim mrežama i to bi bila najbolja moguća reklama za naš turizam, a kojom bi se brzinom one proširile internetom ne moramo vam objašnjavati.

Svi su građani svjesni činjenice da je ovo bila zadnja kap koja je prelila čašu (ofucani izraz, ali prikladan) te traže žurnu intervenciju nadležnih organa jer je vrijeme da se ove nakaze već jednom lociraju, identificiraju i transferiraju u najbližu psihičku ustanovu, onu koju Međimurci zovu ludnica. Ako policija to ne može napraviti onda moramo otvoreno reći da je nesposobna!

(tekst i foto R. Tomanić)