TELE 2 OD SREDIŠĆANCA NAPRAVIO TELE NA KVADRAT

Vjerojatno vrlo malo građana Murskog Središća nije imalo neki problem sa svojim teleoperaterom. Većina ih je gubila i novce i živce da bi tim multinacionalnim kompanijama dokazali da su oštećeni ili dobro pokradeni. Tu nema razlike između HT-a, VIP-a ili TELE 2. Oni vas prvo osude (naplate), a vi onda dokazujte svoju nevinost. Primjeri su različiti i događaju se svakodnevno. Jedan takav slučaj opisao nam je jedan središćanac (podaci poznati Muralistu) i to detaljno i kronološki pa iz daljnjeg teksta možete vidjeti što mu se dogodilo.

„Obavijestio bih javnost o prijevari TELE 2 operatera prema svojim pretplatnicima. Zvao sam broj u Sloveniju i nitko se nije javio, čak ni sekretarica, a kune su mi skinute sa računa. Nazvao sam ponovno da se uvjerim, provjerio stanje računa i opet isti slučaj. Veza nije uspostavljena, a kunice skinute. Pred trojicom svjedoka sve sam ponovio i treći put, pokazao im stanje računa, nazvao broj u Sloveniju, niko se nije javio, ali su novci skinuti po važećoj tarifi.

Poslije sam nazvao operatera da mi objasni što se događa, no on mi je rekao da sada ništa ne vidi i da će me nazvati kad provjeri. Kako me nije nazvao ni drugi dan, otišao sam na prodajno mjesto TELE 2 u Čakovec gdje su mi rekli da nazovem operatera ili da ih obavijestim e mailom. Nakon razgovora rekli su mi da im se obratim e mailom što sam i učinio. Još sam ih pitao da li je možda moguće da se moji pozivi prisluškuju, na što su mi oni odgovorili da je to nemoguće, a da su svi moji pozivi u Sloveniju bili uspostavljeni.

Meni su taj dan za osam poziva na koje se nitko nije javio uzeli 38 kuna i još 10 sa drugog mobitela za dva poziva, jer sam se htio uvjeriti da li samo moj telefon naplaćuju, ali i sa drugim je bilo isto.

Pošto mi nisu vratili nepošteno oduzete novce, promijenio sam operatera i rekao im da ću javno objaviti ovu prijevaru. Ovo im nije bilo prvi puta da me potkradaju, a znam da se to događa i drugim ljudima koje ovom prilikom pozivam da također javno iznesu svoje slučajeve.“ zaključio je svoje pismo ogorčeni građanin.

 

Ukoliko ste i vi prevareni slobodno nam se obratite i mi ćemo to objaviti garantirajući vam anonimnost, ako ju želite. (R. Tomanić)