TEHNIČKE I KADROVSKE PROMJENE U MURALISTU

Muralist je od danas prešao na novi hosting jer stari više nije mogao zadovoljiti naše potrebe koje su sve veće, pošto se sama stranica sve više širi i napreduje. Također imamo i novu domenu. Umjesto stare mura-list.com, nova je muralist.hr, a ako na našu stranicu ulazite putem stare automatski ćete biti prebačeni na novu koja se sada puno brže, gotovo trenutačno otvara.

Sama stranica sada je registrirana na Udrugu Muralist u kojoj je također došlo do jedne promjene. Danas je jednoglasnom odlukom osnivača za dopredsjednika Udruge Muralist, uz Tina Tomanića izabran i Vanja Vršić. To je i cilj Udruge da svoj rad sve više povjerava mladim i sposobnim ljudima kojima smo spremni pružiti priliku i šansu da se dokažu u svom polju djelovanja.

Također pozivamo sve zainteresirane mlade ljude koji se žele baviti novinarstvom da nam se jave jer je posao koji stoji pred nama veoma zahtjevan i trebamo čim više ljudi, kako u Muralistu, tako i u Televiziji Muralist na kojoj imamo u planu osim live streaminga emitirati i tjedne emisije. Svi ste dobrodošli i nadamo se da ćete se javiti kako bi mogli pokrenuti zamišljene projekte.

Na kraju se ispričavamo svim našim čitateljima koji tijekom dana nisu mogli na našu stranicu koju smo selili na novi hosting. Ako imate nekih problema, samo restartajte računalo i ruter, a i vaše mobitele ili tablete, pa će sve biti u redu. Inače sve te poteškoće oko novog hostinga trebale bi se same ispraviti u roku od 24 sata.

                                                                                                                                     R. Tomanić