Danas, 21.4.2021. na Svjetski dan kreativnosti i inovativnosti, otvara se program Kreativna riznica 2021.

Ove godine, po prvi puta, organiziramo praćenje programa Kreativne riznice u Međimurju.

Kreativna riznica je popularizacijski simpozij znanstvenika i praktičara okupljenih oko milenijske uloge kreativne industrije, a organizatori su Ekonomski fakultet u Osijeku i Andizet – Institut za znanstvena i umjetnička istraživanja u kreativnoj industriji.
Ovogodišnja tema riznice je Meandrirana kreativnost koja ispituje granice i oblike naše kreativnosti, a u bogat programski sadržaj šarolikih tema možete zaviriti na poveznici: https://kreativna-riznica.com/program/

Kreativno edukativni centar Murai će na svojoj Facebook stranici dijeliti poveznice na online događaje prema rasporedu programske knjižice, a u četvrtak 22.4.2021. bit će organizirano praćenje Kreativne riznice u dvorani Murai.

U centru Murai planiran je prijenos sljedećih programa:

17:20 – 17:40                          Oni žive – dokumentiranje studentskog života                                                                        (predstavljanje projekta) Izlagač: Vlatka Lemić

18:00 – 18:25                           Inovacije u sektoru dizajna

(predstavljanje projekta) Izlagač: Jelena Havelka

18:50 – 19:10                           Meandrirana glazbena meditacija

(koncert) Izlagači: Josipa Erhardt, Tomislava Karačić Šoljić

Pozivamo vas da pronađete programe koji vas zanimaju i sudjelujete u ovogodišnjoj Kreativni riznici i upijanju novih znanja te da dođete kod nas u Kreativno edukativni centar na prijenos odabranih programa i umrežavanje.

Događaj je besplatan i otvoren za javnost!

_______

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/murai.kec

Instagram: @murai.kec

Twitter: @murai_kec

LinkedIn: Kreativno edukativni centar Murai