ŠTO SU DEVEDESETE? Povratak u vremeplov kroz nezaboravno doba

LJETNE večeri, miris sladoleda u zraku, šuštanje kasete u walkmanu i tinejdžerske brige o prijateljstvima i ljubavima – to su samo neke od slika koje nas obasipaju kad se sjetimo devetdesetih. Bile su to godine djetinjstva i odrastanja za LAJNAP komičare, osim za Sašu koji je već bio odrastao u tom periodu. No, bez obzira na dob, svi se rado prisjećamo tog vremena koje je ostavilo neizbrisiv trag u našim sjećanjima.

Ako se pitate što su točno devetdesete, odgovor leži u glazbi, modi, filmovima i popularnoj kulturi tog vremena. Devetdesete su bile era u kojoj su se slušali Bekstriči i Spajsice, dok smo se na plesnim podijima zabavljali uz hitove cro dancea poput Senne M, ET-a i Kasandre. Također, ne možemo zaboraviti popularne sapunice poput Esmeralde, dok smo se večerima opuštali uz seriju Beverly Hills koja je bila neizostavan dio naše svakodnevice.

Ako se želite vratiti u vrijeme koje je obilježilo devetdesete, imamo odličnu vijest za vas. Tematska večer stand-up komedije posvećena upravo tom razdoblju čeka samo na vas! Spremite se da se prisjetimo svih onih ludo zabavnih trenutaka i nevjerojatnih stvari koje su obilježile devetdesete.

Na ovoj posebnoj večeri nastupit će LAJNAPovi nostalgičari: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec. Ovi iznimno talentirani komičari će vas provesti kroz razne anegdote, uspomene i humoristične priče vezane uz devetdesete, dajući vam priliku da se nasmijete do suza.

DEVEDESETE u 21. stoljeću je događaj koji se ne smije propustiti! Markirajte datum – 15.07. u 21 sati i uputite se u SV. MARTIN NA MURI, mjesto gdje će se ova nezaboravna tematska večer održati. Pripremite se za putovanje kroz vrijeme i prisjećanje na sve one posebne trenutke koji su oblikovali naše mladenačke dane.

Pridružite se LAJNAPovim komičarima i zajedno se prisjetite i proslavite devetdesete, doba koje će uvijek ostati dio naših sjećanja.

David Novinščak, mag. oec.