STARA GODINA – KUPAC DOBIO INFARKT U KONZUMU, LUDNICA U GRADU, SVE SPREMNO ZA DOČEK!

Zadnji dan 2015. počeo je u Murskom Središću prilično burno. Izgleda da su svi napustili svoje tople domove i krenuli u završni shopping kako im večeras u najluđoj noći ništa ne bi nedostajalo. Svi dućani su puni, isto tako i kafići, a parkirno mjesto nemoguće je pronaći. Samo je gradska tržnica prazna i osim upornih standardnih prodavača i pokojeg kupca, na njoj nema ljudi iako je danas i sajmeni dan. Građani su prioritet dali nekim drugim proizvodima što je na današnji dan normalno.

Već u jutarnjim satima gradom se proširila vijest da je jednog kupca u trgovačkom centru Konzum pogodio infarkt.  Ubrzo je stigla hitna pomoć koja je pomogla unesrećenom čovjeku i odvezla ga u čakovečku bolnicu. Doznali smo da se sve to dogodilo oko 8 sati, a radi se o mještaninu  iz Brezja D. J. starom 48 godina. Nakon što se srušio prvi u pomoć mu je priskočio također čovjek iz Brezja koji mu je pružio prvu pomoć i počeo ga reanimirati i na taj način možda mu spasio život. O trenutnom stanju našeg sugrađanina nemamo nove informacije.

Na gradskoj šetnici uz Muru sve je spremno za doček Nove godine. Bina je postavljena, a pola parkirališta zatvoreno pa vozači svoja vozila parkiraju gdje stignu i gdje mogu. Svečani doček počinje u 23,00 sati, a građane će zabavljati tamburaški sastav „Sinovi Međimurja“. Organizatori Grad Mursko Središće i Turistička zajednica pozivaju Središćance da se odazovu u što većem broju i veselo dočekaju 2016. godinu uz besplatno kuhano vino, čaj i veliki vatromet. (rt)

03

04

05

07

08

09